вівторок, 18 квітня 2023 10:30

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ з новою силою вгатила ракетами по Слов'янську: фото

РФ з новою силою вгатила ракетами по Слов'янську: фото
На Волноваському напрямку пошкоджено агропідприємство в Новоукраїнці. Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

У ніч проти 18 квітня росіяни знову обстріляли Слов'янськ.

Ворог застосував ракети С-300 та дрони-камікадзе, повідомляв у вівторок вранці голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Постраждали сім багатоповерхівок, п'ять приватних будинків, розважальний центр, бізнес-центр та автівки.

"На Волноваському напрямку пошкоджено агропідприємство в Новоукраїнці, під обстрілами Пречистівка та Богоявленка. На Донецькому напрямку росіяни активно стріляли по Авдіївці: використали артилерію, ракети і чотири рази "Гради". В зоні ураження опинилися будинки на шести вулицях", – написав він.

На Горлівському напрямку пошкоджено два будинки у Торецькій громаді, під вогнем Оріхово-Василівка, Міньківка, Никифорівка і Васюківка Соледарської громади.

На Лисичанському напрямку одна людина поранена у Сіверську, пошкоджено будинки на чотирьох вулицях. 11 прильотів зафіксовано у Торському і Зарічному Лиманської громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ з новою силою атакувала українське місто: наслідки у фото

14 квітня близько 16:00 росіяни атакували Слов'янськ ракетами С-300, спрямувавши їх одразу на кілька житлових кварталів. Ворог випустив вісім ракет. Спочатку повідомляли про одну загиблу людину. Пізніше дані про кількість жертв постійно зростали. Від цієї атаки постраждали 39 людей: 15 із них загинули, 24 були травмовані.

Зараз ви читаєте новину «РФ з новою силою вгатила ракетами по Слов'янську: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути