Ексклюзиви
четвер, 30 січня 2020 18:18

Реформи ЗСУ: до кінця року змінять звання

Реформи ЗСУ: до кінця року змінять звання
Нова влада продовжує реформи, які запровадила команда Порошенка. Фото: Уніан

До кінця року ЗСУ перейдуть на нові сержантські звання.

"Взагалі Розраховуємо до кінця вересня. Тобто вже восени цього року повинні бути зроблені хоча б якісь базові елементи. І після цього ми повинні підвести підсумки, що вийшло, а що ні, що потрібно вдосконалити", - сказала координатор реформи сержантського складу від Проектної офісу реформ Міністерства оборони України Інна Шевчук в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Змінять і систему виплат грошового забеспечення: при'язка буде до звання, а не до посади, як раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 обстрілів за добу. Штаб доповів про ситуацію на передовій

"У нас повинен бути підготовлений драфт змін до постанови, так як грошове забезпечення регулюється постановою Кабміну. Міністр оборони поставив термін чотири тижні: під час наради минулого тижня він наказав через чотири тижні підготувати йому пропозиції.Потому что этот закон на самом деле касается не только изменения названий званий, а вообще самого подхода к построению сержантского корпуса. Это касается, например, социального обеспечения и начисления денежного обеспечения. Трансформируется вся система полностью. Это тоже длительный процесс, но сейчас он больше активизировался", - додала Шевчук

Співробітники контррозвідки викрили розкрадання товарів військового призначення з територій військових частин і підприємств оборонно-промислового комплексу Львівської області.

Організували незаконну схему кілька осіб, які служать в одній з військових частин регіону, повідомляє пресслужба СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Реформи ЗСУ: до кінця року змінять звання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути