вівторок, 10 квітня 2018 14:32

Розваги в ДНР: місцеві жителі забили до напівсмерті бойовиків

Розваги в ДНР: місцеві жителі забили до напівсмерті бойовиків
У ДНР місцеві жителі забили до напівсмерті бойовиків. Фото: vse.media

На окупованій російськими найманцями-терористами Донеччині стався конфлікт між місцевими жителями та бойовиками, який завершився госпіталізацією.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

"8 квітня громадяни побили російських військовослужбовців "9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти" (Новоазовськ) так званого 1 армійського корпусу. Побитих російських військових госпіталізовано, двоє з них перебувають у важкому стані", - йдеться у повідомленні.

Розвідка зазначає, що в окупаційних військах бойовики масово самовільно залишають місця "несення служби" разом зі зброєю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецьк обстрілюють з важкого озброєння: місцеві повідомили про "прильоти

"Кількість скоєних російськими військовослужбовцями правопорушень у громадських місцях зростає і це призводить до чисельних конфліктних сутичок з місцевими мешканцями", - повідомляється.

В окупованій російськими найманцями-терористами Кадіївці (Стаханов) на Луганщині бойовик ЛНР Юрій Жиленков розстріляв двох приятелів. Стрілянина сталася на Великдень 8 квітня в районі кафе "Ніка".

Зараз ви читаєте новину «Розваги в ДНР: місцеві жителі забили до напівсмерті бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути