пʼятниця, 13 квітня 2018 14:28

"Раніше тисячами євро крутив" - російські терористи скаржаться на безгрошів'я

"Раніше тисячами євро крутив" - російські терористи скаржаться на безгрошів'я
Російські найманці більше не хочуть воювати на Донбасі - скаржаться, що не отримують із цього прибутку. Фото: Politeka

Терористи в ДНР не бажають більше воювати "за республіку" - скаржаться, що війна перестала приносити їм прибуток.

Розмову двох російських найманців у Донецьку у Facebook виклав Олексій Чибісов.

"Підслухано в Донецьку. 7 ранку, напівпорожня маршрутка, в неї абияк завантажилися два п'яних тіла у військовій формі, попередньо дізнавшись, куди доїдуть. Водій і інші пасажири напружилися, адже хто знає, що на думці у дегенератів з Росії. Втім, поїздка виявилася цікавою. Заїжджі виявилися росіянами, а один з них, судячи з гучної розмови, служить заступником командира розвідроти. Інший - тільки що прибув до Донецька, боєць ЗС РФ, який виявився земляком офіцера. Зустрілися дві споріднені душі з російської глибинки в українському місті і напилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рахунок на тисячі" - розповіли про втрати серед бойовиків

"Кабан (так називав свого командира новоприбулий в Україні ватовоїн) скаржився на те, що так погано в ДНР не було від початку війни. У нього, мовляв, в загашнику залишилося тільки дві тисячі євро, а раніше десятками крутив. Та й взагалі, зараз все спонсори війни якось зливаються. Раніше, мовляв, від Ріната допомогу перепадала, від росіян, а зараз все зводять нанівець. І воювати ні з ким, одних алкашів і зеків завозять, а місцеві - взагалі бидло, нічого робити для діри не хочуть. Але і це ще не все, через нововведення з окупаційної армії біжать і звільняють просто масово. "Викидають нас на вулицю". Загалом, весело зустрів Донецьк окупанта. Тому і воювати перехотілося", - написав Чібісов.

Російські командири вимагають у бойовиків ДНР приносити знімки відірваних кінцівок аби списати військову форму. Терористи скаржаться на бюрократію та нелюдські умови "служби". Багато з них самовільно покидають позиції.

Зараз ви читаєте новину «"Раніше тисячами євро крутив" - російські терористи скаржаться на безгрошів'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути