середа, 17 травня 2017 11:55

П'ять загиблих і десять поранених: надзвичайні цифри небойових втрат бойовиків

П'ять загиблих і десять поранених: надзвичайні цифри небойових втрат бойовиків
Терористи приховують кількість небойових втрат

Терористи приховують кількість небойових втрат.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Представники комісії центру територіальних військ Південного військового округу збройних сил Росії виявили численні випадки приховування небойових втрат серед особового складу у з'єднаннях і частинах 1-го "Донецьк" та 2-го "Луганськ" армійських корпусів, - повідомили розвідники.

В 11-му окремому мотострілецькому полку "Донецьк" чотири військовослужбовці загинули і три поранені внаслідок обстрілу позиції.

"Обстріл у нічний час помилково почав особовий склад молодого поповнення", - додали розвідники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25 російських журналістів чекають "паспорта" ЛНР

У полку виявили приховану командуванням загибель військовослужбовця. Він загинув у результаті ножового поранення під час бійки із цивільною особою.

"Унаслідок порушень правил поводження зі зброєю і боєприпасами військовослужбовцями підрозділів зі складу 2-ї окремої мотострілецької бригади "Луганськ" та 4-ї окремої мотострілецької бригади "Алчевськ" загинув один та отримали поранення 6 військовослужбовців", - передали розвідники.

З боку Жабуньків Донецької області піхотний підрозділ противника у складі 20 осіб спробував під прикриттям вогню ствольної артилерії 122-міліметрового калібру і великокаліберних кулеметів просунутися в бік Пісків.

Зараз ви читаєте новину «П'ять загиблих і десять поранених: надзвичайні цифри небойових втрат бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути