Ексклюзиви
середа, 31 січня 2018 14:35

П'яні бойовики ДНР влаштували смертельну перестрілку: ліквідували своїх

П'яні бойовики ДНР влаштували смертельну перестрілку: ліквідували своїх
На п'яних розбірках бойовик "Гроза" розстріляв свого "побратима" з ДНР. Фото: Вконтакте

Бойовики терористичного бандформування ДНР в стані алкогольного сп'яніння поблизу населеного пункту Комінтернове влаштували стрілянину, в результаті чого був застрелений один з окупантів.

Про це повідомив сайт "Дон.прес".

Зазначається, що командир 3-ї роти 1-го мотострілецького батальйону бойовиків ДНР на прізивсько "Гроз" під час "вечірки" в стані алкогольного сп'яніння зробив кілька пострілів і застрелив свого підлеглого, відомого під позивним "Криса".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 40 козаків-розбійників ЛНР отримали від церкви право на вбивство – фото

"Гроз фактично розстріляв свого опонента. Представники ЗМІ дізналися про побутовий конфлікт між двома найманцями кількома днями раніше. Коли виникла сварка "Гроза" з підлеглим через поділ грошей і продуктів харчування", - йдеться у повідомленні.

Російські окупаційні війська на Донбасі підтвердили втрату 20 бойовиків за останній тиждень. У так званому 1-му армійському корпусі бойовиків ДНР такі втрати: 3-я окрема мотострілецька бригада поблизу Горлівки – 5 терористів.

Зараз ви читаєте новину «П'яні бойовики ДНР влаштували смертельну перестрілку: ліквідували своїх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути