неділя, 25 серпня 2019 18:28

П'яний водій намагався прорватися через блокпост

П'яний водій намагався прорватися через блокпост
Водія затримали нацгвардійці. Фото: ТСН

П'яний водій намагався прорватися через блокпост на східній околиці Маріуполя.

Його затримали бійці Національної гвардії, йдеться в повідомленні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил.

"Під час несення служби на блокпосту, що розташований на східній околиці м. Маріуполя, військовослужбовці Національної гвардії України для перевірки документів зупинили автомобіль ВАЗ-21013. Під час спілкування з гвардійцями від водія було чути сильний запах алкоголю. Порушуючи вимоги військового наряду громадянин К. намагався уникнути відповідальності та спробував прорватися через блокпост на транспортному засобі", - сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Купую курячі ніжки": пенсіонери ДНР розповіли, на що витрачають виплати

Нацгвардійці використали зброю для попереджувального пострілу. Водій не відреагував і військові відкрили вогонь по колесам.

"Громадянина К. було затримано та надано йому домедичну допомогу у зв'язку з травмуванням, а на місце події викликано слідчо-оперативну групу та швидку медичну допомогу", - додали у штабі.

24 серпня бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Обстріли вели з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат серед українських військових немає. Повідомляється в зведенні штабу ООС.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій намагався прорватися через блокпост». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути