вівторок, 07 січня 2020 12:29

П'яний бойовик влаштував масовий розстріл

П'яний бойовик влаштував масовий розстріл
Бойовик влаштував розстріл. Фото: Today.ua

На Донбасі один з найманців РФ розстріляв бойовиків зі своєї роти.

"Вночі 6 січня, напередодні Різдва Христового, отримана нашою розвідкою інформація цілком характеризує справжнє обличчя і сутність представників бандформувань, які на чолі з російськими найманцями тероризують Український Донбас", - йдеться в повідомленні пресцентру ООС.

У тимчасово окупованому населеному пункті Куликове Донецької обл. стався інцидент в одному з батальйонів 9 омсп. Один з бойовиків підрозділу ніс чергування на одній з передових позицій в окопі. Перебуваючи в стані сильного наркотично-алкогольного сп'яніння він розстріляв бойовиків зі своєї роти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали бойовика, якого ліквідували на Донбасі

"Звичайно, таку інформацію місцеві і російські ЗМІ ніколи не оприлюднюють, або будуть фантазувати, як завжди, про розвідувально-диверсійні групи Збройних Сил України", - додали в штабі.

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «П'яний бойовик влаштував масовий розстріл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути