вівторок, 16 серпня 2016 10:38

П'яні ворожі диверсанти загинули від своїх мін

П'яні ворожі диверсанти загинули від своїх мін
Фото: dnipro.depo.ua

За минулу добу, 15 серпня, знешкоджені 16 бойовиків: 7 загинули, ще 9 поранені. Двоє у стані алкогольного сп'яніння підірвались на власних мінах та загинули.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"15 серпня 2016 року загинули 7 та поранили 9 військовослужбовців 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ, а також 6-го окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ. Найбільших втрат зазнав 9-й окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ. Встановлено особу одного із загиблих військовослужбовців. Це - Сугоняка Володимир Михайлович (06.02.1963 р. н.)", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Маріуполем бойовики випустили 60 мін

Троє бойовиків 6-го окремого мотострілецького полку підірвались на власному мінному полі (2 з них загинуло, 1 отримав поранення). Перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, вони самовільно залишили передові позиції та мали намір "здійснити психічну атаку" проти сил АТО.

Нагадаємо, упродовж доби 15 серпня бойовики 48 разів відкривали вогонь.

Зараз ви читаєте новину «П'яні ворожі диверсанти загинули від своїх мін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути