пʼятниця, 25 червня 2021 08:03

Путінські найманці гатять із протитанкових гармат

Путінські найманці гатять із протитанкових гармат
Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 24 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню.

У результаті ворожих обстрілів один військовий отримав проникаючі осколкові поранення. Стан пораненого – середньої тяжкості, повідомили в штабі ООС.

Зазначається, що окупанти гатили біля Новогородського, Південного, Шумів, Мар'їнки, Старогнатівки, Водяного, Невельського, Новотошківського, Красногорівки та Пісків. В хід ішли міномети 82-го та 120-го калібрів, 100-мм протитанкові гармати МТ-12 "Рапіра", гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

У районі Майорська ворог здійснював дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі підірвалися на власних мінах

Станом на 7 годину ранку, 25 червня, зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. В районі Водяного, що на Приазов'ї, ворог обстріляв військових Об'єднаних сил зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів. Неподалік Золотого - 4 російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а біля Авдіївки – з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Окупанти розмістили на непідконтрольній території в населеному пункті Бойківське Донецької області п'ять танків Т-64 з порушенням лінії відведення. Також збройні формування Російської Федерації продовжують перешкоджати роботі спостерігачів на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Зараз ви читаєте новину «Путінські найманці гатять із протитанкових гармат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути