вівторок, 08 вересня 2020 07:45

Путінські бойовики влаштували провокацію на Донеччині

Путінські бойовики влаштували провокацію на Донеччині
Підрозділи Об'єднаних сил перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які зміни оперативної обстановки та підступні дії противника. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Минулої доби, 7 вересня, збройні формування Російської Федерації один раз порушили домовленості про перемир'я.

Зі стрілецької зброї та ручного протитанкового гранатомета ворог здійснив поодинокі постріли в бік позицій українських воїнів поблизу населеного пункту Кам'янка, що на Донеччині. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба пов'язав зрив режиму припинення вогню на Донбасі з місцевими виборами

"Вогневі провокації противника не несли загрози нашим захисникам. Українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат, внаслідок пострілів, серед особового складу Об'єднаних сил немає", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 8 вересня, на ділянках відповідальності наших підрозділів порушень припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігалася тиша.

СММ ОБСЄ зафіксувала загалом 950 порушень режиму припинення вогню в Донецькій і Луганській областях після початку перемир'я 27 липня.

Зараз ви читаєте новину «Путінські бойовики влаштували провокацію на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути