середа, 27 травня 2020 07:27

Путінські бойовики вбили українського воїна

Путінські бойовики вбили українського воїна
Українського воїна смертельно поранили найманці РФ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню, унаслідок чого загинув один воїн ЗСУ.

Наші військовослужбовці чітко дали зрозуміти загарбникам, що такі злочинні дії без відповіді не залишаться. Прицільним вогнем українські оборонці змусили окупантів згорнути свою збройну активність. За даними розвідки, минулої доби наші воїни знищили одного та поранили щонайменше ще одного окупанта, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Путіна висловилися про повну бойову готовність ЛДНР

"Бойовики обстріляли позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу 5 населених пунктів – Водяного, Новомихайлівки і Новотроїцького, Пищевика та двічі біля Мар'їнки", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби російські окупаційні війська активності не проявляли. Втрат серед українських захисників немає.

Окупанти на Донбасі загострюють ситуацію на напрямках гуманітарних дорожніх коридорів. Так, російські найманці з району окупованого села Олександрівка обстріляли позиції прикордонників зі складу Об'єднаних сил, що виконують завдання у межах гуманітарного дорожнього коридору "Донецьк-Курахове".

Зараз ви читаєте новину «Путінські бойовики вбили українського воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути