Ексклюзиви
пʼятниця, 24 січня 2020 07:48

Путінські бойовики поранили нашого військового

Путінські бойовики поранили нашого військового
3 обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" Фото: Корреспондент.net

23 січня збройні формування РФ 11 разів порушили режим припинення вогню. Один український військовий зазнав поранень.

Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, повідомили в штабі ООС.

8 обстрілів по нашим позиціям відкривалися у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Талаківки – з мінометів калібру 82 мм противник випустив 8 мін; двічі поруч з Опитним – з протитанкового ракетного комплексу – 2 постріли та стрілецької зброї; поблизу Красногорівки – зі стрілецької зброї; в районі населеного пункту Широкине – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Новоселівки Другої – зі станкового протитанкового гранатомету - 1 постріл, великокаліберного кулемету та іншої стрілецької зброї; поруч з Авдіївкою – з великокаліберного кулемету; поблизу Водяного – з автоматичного станкового гранатомету та стрілецької зброї.

3 обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: двічі поблизу населеного пункту Хутір Вільний - з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемету; поруч з Оріховим – з гранатометів різних систем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ООС визначають найкращих мінометників Збройних сил

З початком цієї доби російські окупаційні війська зі станкового протитанкового гранатомету обстріляли позиції захисників Талаківки, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". За цю добу втрат немає.

На окупованому Донбасі з 1-го січня по 30 травня почнуть вносити пенсіонерів у реєстр. Люди мусять прийти з пакетом документів до так званого пенсійного фонду, пишуть окупаційні ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Путінські бойовики поранили нашого військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути