вівторок, 01 серпня 2017 12:14

"Путіна просто не стане" - генерал сказав, коли закінчиться війна

"Путіна просто не стане" - генерал сказав, коли закінчиться війна
Генерал-лейтенант Юрій Аллеров розповів про Путіна та сказав. коли закінчиться війна

Повернути Донбас і закінчити війну можна у двох випадках.

Про це у розмові з кореспондентом "Апострофу" сказав генерал-лейтенант Юрій Аллеров, командуючий Національною гвардією України.

"Згадайте Гітлера - народ приймав його на ура, а коли його не стало - і війна закінчилася, і Німеччина вибрала інший шлях розвитку, перетворившись на процвітаючу країну Європи. У Радянському Союзі після періоду сталінського терору, коли сам Сталін помер, почалася "відлига". І це - доля всіх тих "вождів"...

Або будуть знайдені дієві важелі впливу на Путіна, або його просто не стане. Знаю, не можна нікому бажати смерті, але так дійсно було б краще для всіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Панич: якщо відмовимось від Донбасу - розтягнуть півкраїни

Росія також після краху СРСР пережила свій період "відлиги" - за часів Єльцина. І є надія, що другого Путіна там зараз не буде", - поділився прогнозами Аллеров.

Росія переховує бойовиків, які скоїли злочини на українському Донбасі та допомагає їм уникнути покарання. Про це на прес-конференції розповів Олександр Сєдов, аналітик Центру документування Української гельсинської спілки.

Зараз ви читаєте новину «"Путіна просто не стане" - генерал сказав, коли закінчиться війна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути