середа, 19 квітня 2023 19:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін розповів, чому їздив на окуповані території України

Путін розповів, чому їздив на окуповані території України
Президент РФ Володимир Путін розповів, чому їздив на окуповані території України. Фото: Getty Images

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що їздив на тимчасово окуповані території Херсонської та Луганської областей України, щоб зустрітися з військовими.

Президент Росії нібито хотів не відволікати їх із місця дислокації надовго. Про це повідомляє пропагандистське видання "РИА Новости" з посиланням на заяву російського диктатора на нараді з членами уряду РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єрка Литви назвала ціль "візитів" Путіна на окуповані території

"Ви напевно знаєте, що буквально день тому я побував і в Херсонській області, і в Луганській. Там багато питань, не буду до них повертатися. Метою поїздки була зустріч із військовими, яких я не хотів відривати надовго і на великі відстані від дислокації тих підрозділів, якими вони командують. Обстановка вимагає того, щоб вони були на місці", – сказав він.

Путін також розповів, що у загарбників на тимчасово окупованих українських територіях є проблеми з доставкою вантажів через черги на КПП.

Зокрема, за словами Путіна, "неможливо проїхати" на пункті пропуску "Гуково" на адміністративному кордоні Луганської області та Ростовської області.

Президент Росії Володимир Путін нібито відвідав штаб угруповання окупаційних військ "Днєпр" в Херсонській області.

Путіна цікавила обстановка на Херсонському та Запорізькому напрямках, пише провладне "РИА Новости" з посиланням на пресслужбу Кремля.

Також повідомляється, що Путін відвідав штаб нацгвардії "Восток" у так званій ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Путін розповів, чому їздив на окуповані території України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути