Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2022 22:36

Путін прокоментував звернення Держдуми Росії щодо визнання ДНР і ЛНР

Путін прокоментував звернення Держдуми Росії щодо визнання ДНР і ЛНР
Путін заговорив про визнання ДНР і ЛНР. Фото: Факти

Путін прокоментував визнавання "незалежності" ОРДЛО на прохання Держдуми РФ.

"Я виходитиму з того, що ми повинні все зробити для вирішення проблем Донбасу, але зробити це, перш за все, виходячи з не до кінця реалізованих можливостей щодо виконання Мінських угод. І ми дуже розраховуємо на те, що наші партнери і за океаном, і в Європі, насамперед ФРН і Франція, вплинуть на сьогоднішню київську владу, і це рішення буде знайдено", – сказав очільник країни-агресора під час пресконференції за підсумками переговорів з канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хай рішення держдури собі засунуть подалі" - у Раді відреагували на дії Госдуми

Путін також повторив традиційний "кремлівський наратив" про те, що влада України влаштувала "геноцид" населенню окремих районів Донбасу. Він вважає, що прохання Держдуми визнати "незалежність" ОРДЛО нібито продиктовано відповідним бажанням більшості росіян.

15 лютого Державна дума Росії проголосувала за те, щоб направити звернення до президента Путіна із проханням визнати "незалежними" окуповані райони ОРДЛО.

Зараз ви читаєте новину «Путін прокоментував звернення Держдуми Росії щодо визнання ДНР і ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути