Ексклюзиви
четвер, 14 грудня 2017 18:50

Путін визнав, що на Донбасі є війська

Путін визнав, що на Донбасі є війська
Російські найманці на окупованому Донбасі. Володимир Путін продовжує стверджувати, що регулярні війська в Україну не заходили.

Володимир Путін визнав, що на Донбасі є війська. Але заявив, що це не регулярна російська армія, а місцеві воєнізовані формування.

Про це президент РФ сказав під час прес-конференції 14 грудня, повідомляє Interfax-Україна.

"На Донбасі дійсно створені певні військові поліцейські формування, котрі є самодостатніми й готові відбити будь-які великомасштабні військові акції проти Донбасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подайте на харчі колишньому "іхтамнету": в Росії найманці Путіна влаштували дебош

Ми вважаємо, що це відповідає інтересам тих людей, які проживають на цих територіях. Якщо у них такої можливості не буде, різанина буде навіть гірша, ніж у Сребрениці (місто на сході Боснії та Герцоговини, у якому під час громадянської війни 1992-1995 років сербські війська закатували місцеве населення – ГПУ). Її здійснять так звані націоналістичні батальйони", - заявив Володимир Путін.

Жителі звільнених від бойовиків сіл Травневе й Гладосове на Донеччині зробили заяву про бійців ЗСУ. Місцеві на камеру розповіли журналістам Військового телебачення України, як бійці допомагають їм у повсякденному житті.

Зараз ви читаєте новину «Путін визнав, що на Донбасі є війська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути