Ексклюзиви
середа, 13 грудня 2017 11:28

Подайте на харчі колишньому "іхтамнету": в Росії найманці Путіна влаштували дебош

  Фото: news.bigmir.net
Фото: news.bigmir.net

У Нижньому Новгороді (РФ. - Gazeta.ua) з'явилися оголошення з погрозами від терористів ДНР. Вони вимагають, щоб місцеві жителі допомогли їм вижити. У разі відмови обіцяють нашкрябати на машинах росіян герб України, пише сторінці у Twitter користувач Vitauskas.

"Поки ти грів свій зад у тилу, ми воювали за Батьківщину! Захищали таких, як ти - простих російських людей, яких вбивають, ґвалтують і грабують. І що тепер? Ми повернулися, і держава нас кинула! На гроші, на здоров'я, на нормальне життя!" - пишуть вони.

Скаржачись на покалічені війною душу і тіло, "ветерани Донбасу" вимагають, щоб усі охочі перераховували їм по 1000, 2000 або 5000 рублів на Яндекс-гаманець.

"Пожертвуй на ліки, протези і просто на їжу. Якщо тобі шкода, значить, ми знаємо, хто ти - посібник фашистів і вбивць. Повір, подряпати машину - це найлегше, що можуть зробити зневірені і голодні найманці", - погрожують жителям Нижнього Новгорода бойовики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль відкрив ще один фронт поблизу українського кордону

Нахабне оголошення терористів викликало ажіотаж у мережі і зібрало масу критичних та іронічних коментарів на адресу вимагачів.

За словами Леоніда Кучми, заручники незаконних формувань ЛДНР не хочуть після обміну повертатися до окупованого Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Подайте на харчі колишньому "іхтамнету": в Росії найманці Путіна влаштували дебош». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути