четвер, 07 липня 2022 10:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін придумав спосіб для тихої мобілізації – британська розвідка

Путін придумав спосіб для тихої мобілізації – британська розвідка
На Донбасі окупанти обстріляли позиції наших військ і частково просунулись. Фото: Генштаб

У Росії знайшли спосіб відновити потайну мобілізацію.

Держдума Росії для тихої мобілізації прийняла в першому читанні законопроєкт. Про це повідомляє міноборони Великої Британії у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чоловіки жахаються будь-якої роботи у формі" – Андрющенко розповів про "мобілізацію" в Маріуполі

"Законопроєкт про нові економічні заходи надасть владі Росії особливими повноваженнями у сфері трудових відносин, що дозволить звільнити кошти з держрезервів і відновити мобілізацію без офіційного її оголошення", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це також дозволяє Росії уникнути визнання того, що вона бере участь у війні. І не може перемогти меншу за чисельністю та кількістю озброєння українську армію.

У розвідці додали, що вчора на Донбасі тривали сильні обстріли з незначними зрушеннями російської сторони.

Мобілізовані в так званих ЛДНР чоловіки вважають себе "рабами" російських окупантів і раді потрапити в український полон, розповів черговий полонений з ОРДО.

Його насильно мобілізували та привезли в розташування російських військ під Сумами. Російські офіцери використовували їх для влаштування окопів, а у вільний час "виховували" за усіма законами дідівщини.

Російські загарбники примусово забрали на війну майже всіх чоловіків із так званої ДНР. Тому тепер псевдореспубліку називають ЖНР – Жіноча народна республіка.

Також відомо, що росіяни поповнюють лави людьми з інвалідністю. Загалом з ОРДЛО до лав терористів беруть всіх, кого вдалося спіймати.

Зараз ви читаєте новину «Путін придумав спосіб для тихої мобілізації – британська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути