вівторок, 05 вересня 2017 11:27

Путін хоче вигідно обміняти Донбас - офіцер США

Путін хоче вигідно обміняти Донбас - офіцер США
Офіцер США Гаррі Табах. Вважає, що Донбас для Росії став валізою без ручки.Фото: Обозреватель

Наміри Володимира Путіна обміняти Донбас приречені на невдачу. Окуповані регіони ще довго залишатимуться бандитською територією.

Так вважає Гаррі Табах, капітан 1-го рангу військово-морських сил США, екс-начальник штабу Військової місії зв'язку НАТО в Москві, повідомляє "Обозреватель".

"Візит Меттіса показує, що Америка готова підтримувати Україну і у військовій сфері, не тільки політично.

Мінські домовленості завжди були приречені на провал. З Росією домовлятися безглуздо. Всі зобов'язання з часів Другої світової війни Москва вже порушила. Путін прийшов до влади і порушив усі угоди, всі конвенції. Домовлятися з Росією про мир - все одно, що переконувати крокодила стати вегетаріанцем. Він лежатиме та слухатиме вас уважно, доки не зголодніє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крим і Донбас вдарить бумерангом по Росії - США

Ще довго це буде кривава рана. Путін хотів би вигідно обміняти Донбас. Він думав, що у нього в руках козир, але це виявилася валіза без ручки. Москва б з легкістю "злила" бойовиків при першій вигідній угоді, але з Росією вже ніхто не домовляється. Тому Донбас ще довго буде просто бандитською зоною", - сказав офіцер США.

Під час прес-конференції в Китаї президент РФ Володимир Путін заявив, що передача США зброї Україні лише викличе нові жертви серед мирного населення Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Путін хоче вигідно обміняти Донбас - офіцер США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути