четвер, 21 липня 2022 13:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Псевдовійськові на Донеччині торгували зброєю і наркотиками

На Донеччині викрили зловмисників, які під виглядом військовослужбовців торгували зброєю та наркотиками.

Учасники угруповання, один із яких іноземець, використовували формений одяг та автомобіль з розпізнавальними знаками військовослужбовців Збройних сил України, повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань 21 липня в Telegram.

"На кордоні з Дніпропетровською областю ДБР з Нацполіцією зупинили два автомобілі, на яких пересувалися зловмисники. У "військових" знайшли наркотичну речовину. Попередньо, це психотроп альфа-PVP", – ідеться в повідомленні.

У транспортних засобах псевдовійськових правоохоронці виявили й вилучили кулемет РПК, дві гранати РГД-5, а також понад 500 набоїв калібрів 5,45 мм і 7,62 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посадовець з Кривого Рога коригував ракетні удари РФ по аеропорту міста

Автор: ДБР
  ДБР викрило зловмисників, які під виглядом військовослужбовців торгували зброєю та наркотиками
ДБР викрило зловмисників, які під виглядом військовослужбовців торгували зброєю та наркотиками
Відкрили кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю та перевезення психотропних речовин без мети збуту. Санкція статей передбачає покарання до семи років позбавлення волі.

У Києві зловили псевдоволонтера, який у Telegram звертався до громадян із закликом про збирання коштів для ЗСУ. Зібране витрачав на власні потреби.

На Дніпропетровщині правоохоронці викрили чоловіка, який продавав гуманітарну допомогу. А на Волині зловмисники продавали військову амуніцію, отриману як гуманітарну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Псевдовійськові на Донеччині торгували зброєю і наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути