Ексклюзиви
понеділок, 20 листопада 2017 17:42

Попрощалися з воїном АТО, який пройшов Іловайськ і Дебальцеве

Попрощалися з воїном АТО, який пройшов Іловайськ і Дебальцеве
Олександр Яроцький. Фото: facebook

Вчора, 19 листопада, в Старокостянтинові Хмельницької області попрощалися з воїном 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади збройних сил України Олександром Яроцьким.

Про це повідомляє "Соцпортал".

Олександр Яроцький народився 15 жовтня 1984 року в Росії. Мати — росіянка, військовий кухар, батько – українець, старшина армійського підрозділу. 1993-го, коли йому було п'ять, родина переїхала до Старокостянтинова. Вивчився у місцевому профліцеї на кухаря.

З 2010-го працював слюсарем-ремонтником у міській філії "Хмельницькгазу". Під час другої хвилі мобілізації призвали на війну. Потрапив у 51-шу, нині – 14-ту Володимир-Волинську механізовану бригаду. Пройшов бої у Луганському аеропорті, Іловайську, Дебальцевому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє українських воїнів загинули на Луганщині

Після демобілізації повернувся на колишню роботу. Згодом підписав контракт із танковим батальйон 128-ї гірсько-піхотної бригади. Служив кухарем, потім попросився на передову. Загинув під час другої ротації, 17 листопада.

"Він розмовляв з мамою по телефону о дев'ятій ранку того фатального дня. Обіцяв, як повернеться, неодмінно приготує вареники, бо кухар – першокласний," - пише місцева газета "Подільські вісті".

Після демобілізації повернувся на колишню роботу. Згодом підписав контракт із танковим батальйон 128-ї гірсько-піхотної бригади. Служив кухарем, потім попросився на передову.

У бійця залишилися дружина з сином, батьки, сестра.

У бою на Світлодарській дузі загинув боєць 10-ї гірсько-штурмової бригади 8-го батальйону Андрій Добровольський.

Зараз ви читаєте новину «Попрощалися з воїном АТО, який пройшов Іловайськ і Дебальцеве». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути