четвер, 29 червня 2017 17:12

Зниклого бійця шукали 3 роки

Зниклого бійця шукали 3 роки
Зниклого бійця ідентифікували за ДНК. Фото: poshuk.dndz.com.ua

За ДНК-тестом було ідентифіковано 26-річного військового Олександра Дудченка. Воював у 72-й бригаді Збройних сил України.

"Воїн пропав без вісти 19 липня 2014 року під Маринівкою на Донеччині. Перебував у складі екіпажа БПМ. Чотири бійці під час обстрілу дезорієнтувалися. Вийшли до позицій окупантів. Одного солдата терористи поранили і взяли в полон, другого - вбили", повідомив onpress.info.

Бойовики оприлюднили в соцмережі VK слова захопленого в полон солдата, що в його роті більшість воїнів впевнена у близькій перемозі України. Експерти організації "Евакуація-200" вважають, що Олександра Дудченка вбили бойовики в полоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній бойовик їхав отримувати українську освіту

28 червня на Полтавщині попрощалися з 32-річним бійцем Віктором Ілляшенком. Загинув на виході з Ілловайського котла. Через 2,5 роки його змогли ідентифікувати. Перепоховали на батьківщині.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого бійця шукали 3 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути