субота, 03 червня 2017 09:54

"Пропаганда Мінстеця" обурила жителів прифронтових районів Донбасу

Жителі міста Лиман на Донеччині обурені змістом пропагандистського біл-борда. На плакаті зображено український паспорт в оточенні геотеги і російський – з дірками від куль. Його опублікував у своєму Facebook журналіст Роман Бочкала.

Не всі місцеві оцінили креатив.
"Прислали знайомі. Хочуть цей борд зірвати. Свій вибір вони давно зробили. І тут раптом. Вони спочатку подумали - підступи ворогів. Аж надто провокаційне запитання. І задане російською. Але виявилося такі "питання" по всій Донецькій області. Ніби як творчість Міністерства інформації. Креатифф... Я от теж ідеї не зрозумів. Цікаво, скільки грошей було витрачено на реалізацію даного проекту?" – пише журналіст.

Автор: зі сторінки у Facebook Романа Бочкали
  У місті Лиман на Донеччині жителі обурені змістом пропагандистського біл-борда. Кажуть його розмістили за ініціативи  Міністерства інформаційної політики
У місті Лиман на Донеччині жителі обурені змістом пропагандистського біл-борда. Кажуть його розмістили за ініціативи Міністерства інформаційної політики

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрили перший гуртожиток для переселенців

Торік у грудні на засіданні Кабінету міністрів члени уряду одноголосно підтримали "дорожню карту" розробки Стратегії інформаційної реінтеграції Донбасу, яку розробило Міністерством інформаційної політики.
"Ця дорожня карта - важливий документ, який дозволить сформувати чітке розуміння в українському суспільстві про те, що ми робимо для наших громадян східних регіонів і яких результатів досягаємо. Нам необхідна підтримка наших ЗМІ. Тільки разом переможемо", - заявив тоді міністр інформполітики Юрій Стець.

Зараз ви читаєте новину «"Пропаганда Мінстеця" обурила жителів прифронтових районів Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути