середа, 03 червня 2020 18:54

Притула звернувся до хейтерів із Росії та ЛДНР: відео

Притула звернувся до хейтерів із Росії та ЛДНР: відео
Притула звернувся до російських хейтерів. Фото: Reuters

Український шоумен, телеведучий та волонтер Сергій Притула звернувся з різкою заявою до хейтерів із Росії та ЛДНР.

Він закликав їх не вихваляятися сумнівними "досягненнями" на Донбасі і пригрозив "винести" звідти всіх окупантів. Відповідне звернення Притула розмістив на своєму каналі на YouTube.

Відеозвернення записане російською мовою. Притула заявив про те, що це його перше й останнє відео російською мовою.

Шоумен звертався до хейтерів, показуючи їм фрагменти відео російського пропагандиста Олександра Сладкова, який розповідав про те, що війська РФ збили безпілотник ЗСУ "Лелека 100". При цьому Сергій Притула вказав, що за збігом обставин у руках у Сладкова виявився той безпілотник, який він разом з волонтерами купив для українських захисників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула і головний санлікар Ляшко можуть позмагатися за мера Києва - ЗМІ

"Хочу звернутися до тих людей, які заходять на мій канал похейтити з Росії, а також частково до наших громадян, які живуть на території Донбасу та Криму. Нещодавно мої друзі з ЗСУ показали мені цікаве відео з російським блогером Сладковим, де той зі "щенячою радістю" розповідає про збитий український безпілотник. Я хочу прояснити деякі факти", – зазначив він.

Притула наголосив на тому, що російський пропагандист розповідає, скільки коштує безпілотник "Лелека" і протитанкова керована ракета, порівнюючи їх із вартістю російського автомобіля Lada Priora.

"Давайте по пунктах. Ваші "Пріори" – л*йно: а наші ПТКРи – це круто. І їх у нас багато. Безпілотник "Лелека 100" – справді продукт промислового виробництва, виготовляється він у Дніпрі. Лелека – російською "аист" . У нас в Україні "аист" приносить сім'ям діточок, а ось "Лелека" приносить окупантам проблеми на Донбасі", – сказав Притула.

Волонтер також провів паралель між українською армією і бойовиками ЛДНР.

"Я на пальцях поясню. Коли ви вбиваєте нашого солдата, його в останню путь проводжають усім містом чи селом на колінах. Віддають честь захиснику Батьківщини. А коли вбивають вашого, його вночі тихенько закопують, як собаку. А родичів змушують мовчати про причини смерті. Ваші поранені солдати валяються по похмурих лікарнях без держпідтримки. Наші поранені бійці проходять реабілітацію в клініках Німеччини, Чехії, США, Канади та Ізраїлю. І мені здається, хто-хто, а ізраїльтяни не стали б лікувати фашистів у себе. Але якщо вони лікують наших солдатів, а ваших – ні, то хто з нас фашист тоді?" – заявив Притула.

Наприкінці відео Притула додав, що за армією окупантів стоїть тільки влада, а за українськими солдатами – весь народ.

Він звернувся до героїв відео зі збитим безпілотником.

"Ви так вправно взяли під пахву борт, який я купив. Так от, в один прекрасний день вас точно так само під пахвою винесуть із Донецька. Це зроблять ваші "орки" або наш десант, не має значення, але головне, що це обов'язково буде. Чекайте, хлопчики", – підсумував шоумен.

Передвиборча кампанія у мери Києва ще не почалася, але потенційні кандидати вже активізувалися. Наразі оголосили близько дюжини прізвищ тих, хто претендуватиме на посаду. Журналісти покепкували з чиновників та уявили, якою може бути їхня передвиборча агітація, пише depo.ua.

Зараз ви читаєте новину «Притула звернувся до хейтерів із Росії та ЛДНР: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути