пʼятниця, 16 листопада 2018 08:02

Прикриваються мирними: бойовик ДНР злив цінну інформацію

Прикриваються мирними: бойовик ДНР злив  цінну інформацію
Бойовик ДНР на прізвисько "Денчик" розповів, як він і його "колеги"-терористи ховаються за мирне населення в населених пунктах окупованого Донбасу. Фото - Styler RBC

Бойовик ДНР на прізвисько "Денчик" розповів, як він і його "колеги"-терористи ховаються за мирне населення в населених пунктах окупованого Донбасу. Туди, за його словами, українські військові не стріляють.

22-річний бойовик розповів, що воює проти українців в армії ДНР з 18-річного віку, був в "гарячих точках". Бойовик поскаржився, що останнім часом стало дуже важко. Сховатися від обстрілів ЗСУ можна, прикрившись мирним населенням в житлових кварталах і населених пунктах – тільки туди сили ООС не стріляють. Про це у Twitter написав блогер Necro Mancer і виклав відповідне відео ЗМІ бойовиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Луганську з дітей роблять будівельників "русского мира"

Майбутнє ДНР "Денчик" бачить туманним, але вірить, що "республіка" буде процвітати.

Підписники блогера відзначили, що бойовик не тільки здав, що ЗСУ намагаються по житловому сектору не стріляти. Але і зізнався, що самі вони з житлового сектору щосили стріляють по ЗСУ.

На Донбасі ворог продовжує нести втрати. Цього разу був знищений зрадник України зі Слов'янська - 23-річний Чернявський Микола з позивним "Фікса" зі Слов'янська.

Зараз ви читаєте новину «Прикриваються мирними: бойовик ДНР злив цінну інформацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути