Ексклюзиви
понеділок, 17 червня 2019 13:33

Прикордонники затримали козака "війська Донського"

Прикордонники затримали козака "війська Донського"
У 2015 році українець брав участь в злочинних діях підрозділів так званого Козачого Союзу войска Донского Фото: Державна прикордонна служба України

На пункті пропуску "Новотроїцьке" прикордонники затримали громадянина України, який 2015-го був у складі злочинних підрозділів "Козачого союзу війска Донського".

У рамках протидії протиправній діяльності в районі проведення операції Об'єднаних сил, оперативні співробітники Донецько-Луганського регіонального управління, в КПВВ "Новотроїцьке" припинили спробу переміщення через лінію зіткнення громадянина України, що брав безпосередню участь у діяльності російської окупаційної адміністрації, повідомляє УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без втрат - що відбулося за минулу добу на фронті

Громадянина передано слідчим ГУ НП України в Донецькій області. По цьому факту направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення - "Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності".

Співробітники СБ України викрили механізм легалізації бойовиків терористичних організацій ДНР та ЛНР на мирній території України.

Механізм оформлення для проросійських терористів українських паспортів налагодили двоє мешканців тимчасово окупованого Донецька, повідомляє прес-служба СБУ.

Документи бойовики використовували для в`їзду на підконтрольну Україні територію для здійснення терористичної та розвідувально-підривної діяльності.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники затримали козака "війська Донського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути