Ексклюзиви
середа, 20 листопада 2019 13:31

"Прийшов час виправляти помилки" - Сівохо закликав вибачитись перед жителями Донбасу

"Прийшов час виправляти помилки" - Сівохо закликав вибачитись перед жителями Донбасу
Радник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Сивохо закликав вибачитись перед жителями Донбасу. Фото: МК

Радник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Сівохо вважає, настав час виправляти помилки, прощати і просити вибачення у жителів Донбасу.

"Це найскладніше для мене питання, тому що найболючіше, напевно. За останні п'ять років стільки всього було сказано і не сказано, зроблено не так або, в принципі, не зроблено, що прийшов час виправляти помилки, прощати і просити вибачення. І, звичайно, прийшов час розмовляти з людьми, що живуть на підконтрольних територіях. Це наші люди, вони громадяни України — і ми повинні навчитися їх слухати і переконувати. Нам є що їм сказати", — заявив Сівохо, пише Укрінформ.

За словами радника, держава повинна не розпалювати війну, а заліковувати рани.

"Ми хочемо і будемо шукати спільні інтереси і точки дотику, а реалізовувати це будемо через інформаційну політику і культурне зближення. Вже скоро ви самі побачите - про які проекти я кажу", - додав радник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський натякнув, що Раду пора міняти

Радник голови РНБО Сергій Сівохо планує "лікувати рани" між Україною та окупованим Донбасом. Радник голови РНБО додав, що важливо також спростити процедуру проходження контрольно-пропускних пунктів, виплатити пенсії жителям окупованих територій та гармонізувати роботу з переселенцями.

Зараз ви читаєте новину «"Прийшов час виправляти помилки" - Сівохо закликав вибачитись перед жителями Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути