пʼятниця, 22 вересня 2017 16:13

Приготував два плани: розкрили аферу Путіна з миротворцями на Донбасі

Приготував два плани: розкрили аферу Путіна з миротворцями на Донбасі
Володимир Путін прорахував усі можливі ситуації, коли робив заяву про миротворців ООН на окупованому Донбасі

Президент Росії Володимир Путін підготував кілька варіантів розвитку подій, якщо миротворці ООН ввійдуть на окупований Донбас.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Якщо Москві доведеться йти на поступки і буде інший варіант миротворчої операції, то вони задіють запасний варіант. Готові піти шляхом 2014 року – зображати громадянську непокору. Але якщо 2014-го Путіну для цього доводилося тягати автобусами тітушок (пам'ятаєте, було таке поняття "туристи Путіна"), які зображували масовку під час захоплення адміністративних будівель, то зараз значно простіше. Зараз бойовики ЛНР, ДНР та інші легко і просто зобразять багатотисячну акцію протесту, щоб заблокувати миротворців ООН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миротворці можуть з'явитися на Донбасі наступного року

Той варіант місії, який пропонує Путін (віп-охорона для місії ОБСЄ) – абсолютно неприйнятний. Він ніяк не впливає на деескалацію конфлікту, оскільки в цьому випадку миротворці мають право втручатися, тільки якщо буде фізичний напад на спостерігачів ОБСЄ. Але, вибачте, це – нонсенс", - прокоментував позицію Кремля Дмитро Тимчук.

21 вересня стало відомо, що США повністю підтримали пропозиції України щодо введення миротворчої місії на окуповану частину Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Приготував два плани: розкрили аферу Путіна з миротворцями на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути