неділя, 23 липня 2017 03:21

Прифронтове весілля військових молодят розчулило жителів Авдіївки
7

Фото: Юрій Ігнат “Народна Армія”

Військові автомобіль, водій, фотограф і оператор. Командир частини - тамада. Справжнє військове весілля в Авдіївці. Прес-група штабу АТО випадково натрапила на молодят біля місцевого РАЦСу.

Олександр - водій санітарного автомобіля механізованої бригади, Василина - медсестра у складі мобільного шпиталю.

"Він не раз привозив для неї роботу, морально важку і криваву. Дівчина щоразу приймала поранених. Перекидалась слівцем із Сашком, і вони розходились по своїх світах. Як завше буває, ці дві долі поєднав випадок, а точніше - бронежилет", - написав Юрій Ігнат для "Народної армії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійцеві АТО та волонтерці влаштували весілля-сюрприз

"Зазвичай просто віталися, банальне "привіт", "па-па". А коли Сашко довго не приїжджав, то відчуття було двояке, - сказала Василина. - Зізнаюся, хотілося, щоб приїздив частіше. Але з іншого боку, розуміла, приїде - знову привезе поранених. Це так важко… Так і приїхав: змучений, брудний у "броніку" з автоматом. Побачив мене, зрадів, кинувся обніматись. Перечепився, і під вагою того бронежилета ми попадали на землю, наші погляди зустрілися … і все, весілля".

Санітарні автомобілі, прикрашені кульками і медичними рукавичками, повезли наречених вулицями Авдіївки - кількасот метрів від місця реєстрації до частини. За цим неординарним дійством спостерігали мешканці містечка. Хтось махав руками, хтось вітав усмішками, а одна жінка навіть заплакала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільська волонтерка встановила рекорд Гіннеса із найшвидшої організації весілля

"Того сонячного дня вперше за кілька місяців був справжній день тиші. Після двох нічних обстрілів у зоні АТО бойовики жодного разу не застосували зброю у світлу пору доби. У цьому є певний символізм і для молодят, які планують у мирний час відгуляти справжнє гучне українське весілля", - підсумував автор.

У Сіверськодонецьку на Луганщині в 24-й механізованій бригаді відгуляли фронтове весілля. Побралися медик Наталія Тимчук та головний сержант роти Віталій Михайлишин.

Зараз ви читаєте новину «Прифронтове весілля військових молодят розчулило жителів Авдіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути