Ексклюзиви
субота, 18 лютого 2023 06:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Позиція С-300 і море техніки: Генштаб повідомив хороші новини з передової

Позиція С-300 і море техніки: Генштаб повідомив хороші новини з передової
ЗСУ знищили позицію С-300 окупантів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Розпочалася 360-та доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну. Основні зусилля ворог зосереджує на веденні наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках наступальних угруповань ворога не виявлено, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 18 лютого.

"За минулу добу наші воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Гряниківка і Синьківка Харківської області; Стельмахівка, Червонопопівка і Кремінна Луганської, а також Виїмка, Федорівка, Дубово-Василівка, Роздолівка, Парасковіївка, Берхівка, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Веселе, Водяне, Мар'їнка, Побєда, Новомихайлівка і Вугледар на Донеччині", – сказано у зведені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білий дім зробив гучну заяву щодо винищувачів для України

Авіація Сил оборони протягом доби завдала п'ять ударів по районах зосередження ворога, а також один по позиції зенітно-ракетного комплексу. Сили протиповітряної оборони збили шість безпілотників противника: п'ять – типу "Ланцет" та один – "Зала".

"Підрозділи ракетних військ і артилерії водночас уразили три райони зосередження живої сили противника та позицію зенітно-ракетного комплексу С-300 на вогневій позиції", – звітує Генштаб.

Українські військові відбили кілька атак окупантів у районі Вугледара Донецької області. А також завдали ряд точних ударів по центрах логістики російських військ у Херсонській області, йдеться у свіжому звіті ISW.

Зараз ви читаєте новину «Позиція С-300 і море техніки: Генштаб повідомив хороші новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути