Ексклюзиви
пʼятниця, 17 січня 2020 07:50

Повідомили останні новини зі Сходу України

Повідомили останні новини зі Сходу України
Тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник обстріляв захисників населеного пункту Новотроїцьке, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" Фото: Уніан

16 січня російські найманці 12 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм та 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Була присутня снайперська активність, повідомляють у прес-центрі ООС.

Тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник обстріляв захисників населеного пункту Новотроїцьке, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

9 обстрілів противник здійснив в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: поблизу Травневого – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; два рази поруч з населеним пунктом Новотошківське – з мінометів калібру 120 мм противник випустив 18 мін та 82-мм міномету - 10 мін; неподалік з Миронівським – зі станкового протитанкового гранатомету – 7 пострілів; поблизу Луганського – зі станкового протитанкового гранатомету – 3 постріли та великокаліберного кулемету; в районі населеного пункт Новозванівка – зі снайперської гвинтівки; двічі поруч з Оріхове – з артилерійських систем калібру 152 мм - 8 снарядів та 122 мм – 10 мін, міномету калібру 120 мм – 9 мін та 82-мм міномету – 15 мін, а також автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Зайцевого – з автоматичних станкових гранатометів та іншої стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хоче забрати кулю, яка ледь не позбавила його життя" – лікарі врятували пораненого снайпером бійця

Вчора від ворожих обстрілів один наш військовослужбовець загинув.

З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат з нашого боку немає.

В результаті обстрілу, який влаштували російські окупанти в зоні ООС загинув український війсковослужбовець.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили останні новини зі Сходу України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути