четвер, 28 грудня 2017 12:23

"Повернулися не всі" - звільнений полонений

"Повернулися не всі" - звільнений полонений
У полоні українські військові кидали палити й писали вірші.

У полоні бойовиків ДНР, аби відволіктися, українські військові почали займатися фізкультурою й писати вірші.

Про це 24tv.ua. розповів Олексій Кириченко, український боєць, який потрапив до бойовиків у вересні 2014 року після боїв за Савур-могилу. Кілька років провів у Макіївській виправній колонії, яку контролюють терористи.

"Ви знаєте, у нас дуже багато хлопців там кинули палити. Вони взялися за фізкультуру. Я бачив людей, які почали писати просто чудові вірші. Хтось почав займатися іноземними мовами. Я бачив хлопців, які по-справжньому знаходили Бога. Я бачив людей, які своїми молитвами здійснювали диво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Показували ікони з Сталіним" - звільнений боєць розповів, як говорив з бойовиками

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми, всі полонені в Макіївці, вранці ще їли баланду, а потім 6 годин їхали в автозаку. Дуже важко повірити, що все це відбувається насправді. Але радість неповна – не всі хлопці повернулися сюди", - сказав Кириченко.

В окремих районах Донецької і Луганської областей ще залишаються заручниками 103 особи. Про це повідомив голова Служби безпеки України Василь Грицак.

Зараз ви читаєте новину «"Повернулися не всі" - звільнений полонений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути