Ексклюзиви
вівторок, 09 січня 2018 17:46

"Повірили в розум Москви" - екс-ватажок бойовиків Ходаковський наробив смішних заяв про "дрібних фраєрів"

"Повірили в розум Москви" - екс-ватажок бойовиків Ходаковський наробив смішних заяв про "дрібних фраєрів"
Ходаковський планував приєднатися до Росії, а не прогинатися під "дрібних фраєрів" ДНР. Фото: "Патріоти України"

Екс-командир підрозділу бойовиків "Восток" Олександр Ходаковський заявив, що 2014 року розраховував на "приєднання" Донбасу до Росії, а не підпорядкування нинішньому керівництву угруповання ДНР.

Про це повідомляють "Новости Донбасса".

"Мене часто запитують, у чому причина внутрішніх складнощів у ЛДНР? Чому я, Ігор Безлер, Ігор Стрєлков, багато і багато інших, зокрема і більшість жителів ЛДНР, не можуть примиритися з існуючою владою і породжують конкуренцію і турбулентності? Вся справа в тому, що ми збиралися в Росію і готувалися підкорятися Москві", - написав Ходаковський.

За словами терориста, він і його соратники "не стали на коліна перед Україною".

"Як ми можемо стати на коліна перед купкою пройдисвітів, вчорашніх бандитських прихвоснів, нинішніх князів з грязі, з яких набрана нинішня команда?" - додав екс-командир "Востоку".

"Той макіївський пройдисвіт, який складає про свою службу в іноземному легіоні, той колишній отбойщік покійного кримінального авторитета Мішані Косого, той генерал, який ні дня не служив в армії, той герой, чий героїзм проявився в численних застільних битвах ... Це більшість з вас бачить їх через призму брехливих книжок і статей, які написали лизоблюди, але ми то знали їх тоді, і знаємо їх в принципі. Але якби ми знали, що нас будуть гнути силоміць під цих - ми б з не меншим завзяттям воювали проти мракобісів з України, але до формування внутрішньої політики ми б поставилися уважніше", - заявив Ходаковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики ДНР подали "документи" до міжнародного кримінального суду проти України

Ходаковський зауважив, що з соратниками "повірили в розум Москви, забувши, що там теж люди, схильні помилятися".

"Але нічиї зусилля не змусять тих, хто пішов на смерть, виступивши проти переважаючого багато разів противника, схилити голову перед дрібними фраєрами - не для цього стільки людей в землі і стільки сліз виплакали", - додав Ходаковський.

Терористичне угрупування ДНР призначило своїм "союзником та братом" невизнану республіку Південну Осетію. Про це заявив її глава Анатолій Бібілов. Південна Осетія поставляє в ДНР бойову форму і військові технічні засоби.

Зараз ви читаєте новину «"Повірили в розум Москви" - екс-ватажок бойовиків Ходаковський наробив смішних заяв про "дрібних фраєрів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути