середа, 14 вересня 2022 10:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Потужний обстріл Донеччини: показали наслідки нічних прильотів
10

Окупанти не припиняють масованих обстрілів Донеччини.

Росіяни вели вогонь у всіх районах області, де проходить лінія фронту, повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram.

"У Волноваському районі під обстріл потрапила Пречистівка, там пошкоджено один будинок. Щонайменше одна людина поранена. В Авдіївці знову масований артобстріл під ранок: влучили у стару та центральну частини міста. В Очеретинській громаді снарядами пошкоджено щонайменше три житлові будинки, крамницю, адмінбудівлю та сільгосппідприємство у Новоселівці Першій. У Мирнограді під обстріл потрапила одна зі шкіл – пошкоджено віконні блоки та частково покрівля", – написав він.

Оперативна ситуація по області станом на ранок 14 вересня
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
Оперативна ситуація по області станом на ранок 14 вересня
Оперативна ситуація по області станом на ранок 14 вересня
Оперативна ситуація по області станом на ранок 14 вересня
Оперативна ситуація по області станом на ранок 14 вересня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вбили п'ятьох мирних людей у Бахмуті

У Краматорському районі росіяни завдали ударів по Краматорську та Миколаївці, пошкодили три будинки та спортивний комплекс. У Бахмутському районі зранку відбувся обстріл Торецька, росіяни також пошкодили будинок.

"Кожна ніч на Донеччині неспокійна. Цивільні мають покинути область. Це – питання життя і смерті", – наголосив Кириленко.

Збройні сили України проводять успішну контрнаступальну операцію в Лимані на Донеччині. Контрнаступ відбувається за визначеним планом.

Для недопущення прориву в Лимані військове керівництво РФ почало створювати загороджувальні загони, щоб розстрілювати російських солдатів у разі відступу. Такі загони формують зі складу військовослужбовців Росгвардії та підрозділів "Ахмат".

Зараз ви читаєте новину «Потужний обстріл Донеччини: показали наслідки нічних прильотів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути