Ексклюзиви
вівторок, 02 січня 2018 13:09

Порахували, скільки бойовиків знищила українська армія 2017 року

Порахували, скільки бойовиків знищила українська армія 2017 року
2017 року на Донбасі ліквідували 1746 бойовиків. Фото: Facebook

За 2017 рік у підрозділах російсько-терористичних військ ЛДНР знищили 1746 бойовиків.

Про це повідомив начальник прес-центру АТО Роман Туровець на своїй сторінці в Facebook.

"З них ліквідували 589 бойовиків, 1157 - отримали поранення різних ступенів тяжкості. Цифра може відрізнятися в більшу сторону в зв'язку з постійним приховуванням лідерами бойовиків втрат", - розповів він.

За словами Туровця, куратори з РФ систематично наказували керівникам бандформувань та їх спікерам занижати офіційну кількість загиблих та поранених.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Новий рік самоліквідувалось 7 терористів на Донбасі

"Це пов'язано з низьким так званим призовом на "військову службу за контрактом" та небажанням багатьох прихильників "русского мира" в останній час захищати "кордони республіки". Більшість бойовиків, які брали участь у бойових діях протягом перших років війни, вже розчаровані ідеями "русского мира" та так званої Новоросії і звільняються з підрозділів російсько-терористичних військ", - додав він.

Прибічник терористичного бандформування ДНР Євген Тінянський висміяв пропагандиста Кремля і ватажка терористів Захара Прилєпіна. Приводом для зловтішань стала фотографія Прилєпіна з "передової" в ідеально чистій формі.

Зараз ви читаєте новину «Порахували, скільки бойовиків знищила українська армія 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути