пʼятниця, 23 червня 2017 11:06

Порятунок 20-річного бійця назвали найбільшим за історію лікарні Мечникова

  20-річний Роман, порятунок якого лікарі назвали найбльшим з усіх, які трапилися у лікарні Мечникова, вже ходить і хоче додому.
20-річний Роман, порятунок якого лікарі назвали найбльшим з усіх, які трапилися у лікарні Мечникова, вже ходить і хоче додому.

20-річний Роман Гюліджанян потрапив у Дніпропетровську лікарню ім. Мечникова 28 травня. Боєць 1-го батальйону 24-ї механізованої бригади дістав важкі поранення у Попасній Луганської області.

"Один уламок прошив голову, десятки застрягли у животі. Шрам від грудей до лобка. Переломи кінцівок, 8 операцій. А він духом не зламався. Хоче відвідати кохану і знову поїхати на фронт", - написав на своїй сторінці у Facebook головний лікар Сергій Риженко.

Десятки користувачів пишуть слова подяки лікарям і бажають якнайшвидшого одужання воїну.

"Але ж Бог є! Він у справах наших мечниковців!", "Повертайся живим, воїне! Шана і дяка вам, лікарі!", "Цілую руки лікарям, які лікують наших воїнів. Захисник, бий ворога і повертайся додому живим!", "Спільно перемогли Воїн і Лікар з Божою допомогою!".

Роман теж написав листа головному лікарю. Каже, що за цей майже місяць у лікарні полюбив Дніпро. Але хоче додому, на Львівщину, до своєї Марічки.

 

"У мене все нормально. Я вже здоровий, ходжу. Лише нога ще поломана. Чекаю на літак до Львова", - розповів юнак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22 поранених воїнів АТО спецбортом доправили в Одесу

Лікар назвав порятунок хлопця "найбільшим з усіх порятунків у лікарні Мечникова".

25-річна вагітна жінка-медик Лариса "Чайка" у зоні АТО витягла з-під артобстрілу свого пораненого чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Порятунок 20-річного бійця назвали найбільшим за історію лікарні Мечникова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути