Ексклюзиви
четвер, 28 грудня 2017 00:13

Порошенко згадав полонених Сущенка та Сенцова

Порошенко згадав полонених Сущенка та Сенцова
"Хай вони почують нас і знають, що в нас за них болить серце і ми боремось за їх звільнення" - сказав президент.

Ми точно витягнемо заручників Сущенка, Сенцова і інших, які перебувають в Росії і Криму. Міжнародна солідарність і наша рішучість є тому запорукою.

Так на зустрічі зі звільненими українськими героями сказав президент Петро Порошенко.

"Нам важливо пам'ятати, що українські заручники не лише продовжують залишатися "на подвале" в Донецьку і Луганську, звідки ми їх точно витягнемо! А там зробимо музей – музей окупації. Українські заручники залишають і в країні-агресору. Ми будемо боротися за те, щоб і Сущенко, і Сенцов, і всі решта, хто перебуває в Росії і на окупованому Криму, якнайшвидше були звільнені! І міжнародна солідарність і наша рішучість є тому запорукою", - говорить президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко зустрівся зі звільненими українцями

"Хай вони почують нас і знають, що в нас за них болить серце і ми боремось за їх звільнення," - запевняє Петро Порошенко.

У незаконно утримуваного Росією Романа Сущенка погіршується здоров'я, повідомляли раніше. Адвокати режисера Олега Сенцова передають, що їх підзахисного турбує серце і ревматизм. Причиною цьому є постійні етапування та перебування у холодних камерах.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко згадав полонених Сущенка та Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути