Ексклюзиви
понеділок, 20 травня 2019 22:47

Порошенко вручив Курту Волкеру орден

Порошенко вручив Курту Волкеру орден
Курт Волкер отримав орден Ярослава Мудрого 5 ступеня. Фото: Facebook

П'ятий президент України Петро Порошенко вручив спецпредставникові США по Україні Курту Волкеру орден Ярослава Мудрого 5 ступеня.

"Спасибі Спеціальному представнику Сполучених Штатів Курт Волкеру за великий внесок в зміцнення стратегічного партнерства між Україною і США", - написав Порошенко у Facebook.

Порошенко та Волкер поспілкувались та відзначили, що виклики перед Україною нікуди не зникли. Україна повинна продовжити слідувати курсом європейської та євроатлантичної інтеграції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США запевнили Україну у підтримці

"Вашингтон твердо стоїть на позиціях протидії триваючої агресії Росії, відновлення суверенітету і територіальної цілісності України і необхідності продовження розпочатих нами реформ ", - написав Порошенко.

Президент Росії Володимир Путін указом про спрощену процедуру видачі паспортів для жителів окупованих районів Донецької та Луганської областей хотів перевірити новообраного президента України Володимира Зеленського "на міцність".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко вручив Курту Волкеру орден». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути