понеділок, 11 червня 2018 20:55

Порошенко розповів про зарплату військових на передовій

Порошенко розповів про зарплату військових на передовій
Петро Порошенко зауважив, що зараз військові на передовій отримують 20 тисяч гривень за місяць. Фото: NV

Президент Петро Порошенко зауважив, що мінімальна зарплата військових на передовій лінії Донбасу становить 20 тисяч гривень на місяць, тоді як на початку бойових дій захисники отримували 600 гривень.

Про це президент розповів на зустрічі зі студентами Української академії лідерства в Києві, передає УНІАН.

"Зараз мінімальне грошове забезпечення на передній лінії – 20 тисяч гривень. Це 800 доларів США, тоді як на початку агресії РФ у 2014 році було 600 гривень на місяць", - заявив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка готуються до поїздки в Росію і на окуповані території

Президент зазначив, що учасникам бойових дій надаються різні соціальні пільги. Порошенко також розповів про підготовку військових, за його словами зараз абсолютна інша система навчання спецназу. Президент відмітив і те, що нещодавно була запущена окрема програма забезпечення підрозділів боєприпасами.

9 червня відбулася телефонна розмова Петра Порошенка й Володимира Путіна. Стало відомо, що лідери обговорили можливість обміну українських політв'язнів на заарештованого журналіста агенстства "РИА Новости" Кирила Вишинського.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розповів про зарплату військових на передовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути