неділя, 11 листопада 2018 06:30

Порошенко розповів про дії України щодо "так званих" виборів на Донбасі

Порошенко розповів про дії України щодо "так званих" виборів на Донбасі
Порошенко розповів про вибори на Донбасі. Фото: Сегодня

Президент України Петро Порошенко повідомив про дії, до яких вдається українська держава у зв'язку з організацією так званих "виборів" на окупованій частині Донбасу.

За його словами, першим із цих заходів буде позачерговий розгляд цього питання на засіданні Постійної Ради ОБСЄ у Відні 12 листопада. Українські дипломати вже розпочали консультації в Раді безпеки ООН у Нью-Йорку з постійними членами цього органу, повідомляє Радіо Свобода.

"Ми забезпечили, щоб це питання незаконного проведення так званих виборів було внесено у порядок денний засідання Ради міністрів ЄС у закордонних справах. На найближчому засіданні Комітету міністрів Ради Європи це питання також внесено у порядок денний. Хочу наголосити, що найближчими годинами ми чекаємо і засідання країн Великої сімки, і реакції наших партнерів по Європейському союзу, партнерів зі Сполучених Штатів Америки, Канади і всього світу", – відзначив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр пояснив, чому Росії не вигідно проводити фейкові вибори на Донбасі

Порошенко також закликав українців на окупованих територіях "не брати участь у фейкових виборах".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розповів про дії України щодо "так званих" виборів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути