Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2018 07:18

Порошенко і Волкер обговорили ситуацію на Донбасі

Порошенко і Волкер обговорили ситуацію на Донбасі
Президент України Петро Порошенко провів зустріч зі спеціальним представником Сполучених Штатів Америки Куртом Волкером. Фото - president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко провів зустріч зі спеціальним представником Сполучених Штатів Америки Куртом Волкером.

Співрозмовники обговорили ситуацію на Донбасі. Під час зустрічі було наголошено на важливості продовження санкційної політики проти Росії до повної деокупації української території. Про це повідомляє прес-служба українського президента.

"Петро Порошенко подякував за зміцнення обороноздатності української армії і наголосив на важливості продовження тісної співпраці у сфері безпеки та оборони", - йдеться в повідомленні.

Співрозмовники також обговорили питання енергетичної безпеки, зокрема в контексті "Північного потоку-2".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волкер назвав чергову провокацію Росії

"Обговорив з Петром Порошенком наші спільні зусилля по забезпеченню миру в Україні та продовження тиску на Росію щодо реалізації Мінських угод та поваги територіальної цілісності України. Складні обставини, але ми тісно співпрацюємо", - написав Волкер на сторінці в Twitter після зустрічі.

Спецпредставник Держдепу США Курт Волкер цього тижня перебуває з візитом в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко і Волкер обговорили ситуацію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути