понеділок, 13 березня 2017 08:53

Поранили п'ятьох бійців - штаб АТО

Поранили п'ятьох бійців - штаб АТО
Фото: Голос України

За минулу добу зафіксували 82 обстріли позицій Збройних сил України. Поранили 5 українських захисників. Ситуація залишається напруженою.

Російсько-терористичні війська знову порушили Мінські домовленості. Вони обстрілюють укріплення українських захисників зі зброї калібру більш як 100 мм. Про це повідомляє прес-центер штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна відновила водопостачання в ЛНР

На маріупольському напрямку з мінометів калібру 120 мм окупанти вели вогонь по позиціях неподалік Широкиного, Новотроїцького, Мар'їнки та Красногорівки. По Широкиному також бив танк. Із 82 мм мінометів, великокаліберних кулеметів і гранатометів російські найманці обстрілювали Гнутове, з БМП, СПГ - Водяне, а по Павлополю та Чермалику палили з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

На донецькому напрямку в районі Авдіївки ворог використовував, окрім стрілецького озброєння, кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем, міномети та танки. Опорні пункти сил АТО поруч Невельського, Верхньоторецького, Зайцевого, Опитного та Кам'янки окупанти обстріляли з мінометів калібру 82 мм. По захисниках шахти "Бутівка" гатили з БМП та СПГ.

На луганському напрямку російські окупанти з великокаліберних кулеметів і гранатометів обстріляли позиції у районі Валуйського, Новоолександрівки та Новозванівки, а зі 120 мм мінометів - укріплення неподалік Кримського. Сили АТО відкривали вогонь у відповідь для зниження вогневої активності ворога.

Зараз ви читаєте новину «Поранили п'ятьох бійців - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути