вівторок, 21 липня 2020 20:53

Поранений під Павлополем український військовий помер у госпіталі - штаб ООС

Поранений під Павлополем український військовий помер у госпіталі - штаб ООС
Один військовий загинув - штаб ООС. Фото: Reuters

Український військовослужбовець, який 21 липня був поранений на Донбасі в районі с. Павлополь, помер у лікарні від отриманих осколкових поранень.

Про це повідомляє операція Об'єднаних сил у Facebook.

"Командування Об'єднаних сил висловлює глибокі і щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна і зазначає, що такі підступні дії російсько-окупаційних військ не залишаться безкарними. За свої злочини ворог понесе заслужене покарання", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти на Донбасі обмежують пересування через КПВВ

Так, штаб ООС інформує, що з початку доби, внаслідок обстрілу з боку бойовиків один військовий загинув, один отримав поранення.

Збройні формування Російської Федерації 21 липня вкотре порушили режим припинення вогню та обстріляли українських захисників поблизу Павлополя. Внаслідок обстрілів з автоматичних станкових гранатометів 2 наших воїнів отримали осколкові поранення. Військовослужбовців оперативно доставили до лікувального закладу та надали належну медичну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Поранений під Павлополем український військовий помер у госпіталі - штаб ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути