вівторок, 03 січня 2017 10:55

Поранений боєць АТО перерізав собі горло

Поранений боєць АТО перерізав собі горло

У Харківському військовому госпіталі боєць АТО перерізав собі горло.

Інформацію повідомив заступник військового прокурора сил АТО підполковник юстиції Віталій Панченко.

"Близько 19:00 бійця 92-ї окремої механізованої бригади, якого доставили в госпіталь, виявили в одному з приміщень лікарні з ножовим пораненням горла. Від отриманої несумісної з життям травми чоловік загинув", - коротко прокоментував надзвичайну подію Панченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє бійців АТО загинули від власної зброї

За словами лікарів, 32-річний військовий прибув до харківського госпіталю на реабілітацію після поранення. Травми давали йому всі шанси на швидке одужання й повернення до повноцінного життя. Але військовий увесь час виглядав пригнічений й мало цікавився тим, що відбувається довкола нього.

Першою закривавленого бійця в одній із кабінок туалету виявила санітарка. Його одразу доправили до реанімації, але врятувати його життя не вдалося.

У тяжкому стані зараз перебувають і три бійці, яких новорічної ночі привезли із зони бойових дій до лікарні ім. Мечникова у Дніпрі.

Зараз ви читаєте новину «Поранений боєць АТО перерізав собі горло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути