неділя, 05 лютого 2017 12:50

Порахували, скільки будинків зруйнували бойовики

Порахували, скільки будинків зруйнували бойовики

За тиждень бойових дій в Авдіївці постраждало 179 будівель житлового і нежитлового фонду.

Про це у Facebook повідомив Павло Жебрівський, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

"Задокументовано 179 пошкоджень різного ступеня у приватних будинках і квартирах міста, - пише Жебрівський. - Із них – 133 у приватному секторі, 25 квартир у багатоповерхівках. Пошкоджено також 7 приватних гаражів, 3 автомобілі, магазин та залізничні колії на станції Авдіївка".

За тиждень – від 29 січня до 4 лютого – із Авдіївки виїхало 248 людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прощаються із санінструктором, яка загинула під Авдіївкою

"Сьогодні зранку відправили з Авдіївки один автобус із мешканцями, які виявили бажання залишити місто. На виїзд записалися 36 осіб, з них- 18 дорослих, решта - діти. Якогось ажіотажу на виїзд із міста немає. Людей, які виїжджають із Авдіївки, розміщують переважно в санаторіях "Святі Гори", "Смарагдове містечко" та "Перлина Донеччини", - розповідає Жебрівський.

Газ і теплопостачання у квартирах Авдіївки є, воду подають по графіку.

"Лікарня та Укртелеком працюють у штатному режимі. Підрозділи національної поліції – у посиленому режимі для забезпечення порядку у місті, - зазначив чиновник. - По місту працюють машини які розвозять продукти харчування і теплі речі. Посилену увагу приділяємо людям з особливими потребами – розвозимо їм за графіком продуктові пакети, гігієнічні набори".

Уночі президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з американським президентом Дональдом Трампом. Останній запевнив українського колегу, що США активно працюватимуть над питанням щодо відновлення миру уздовж кордону з Росією.
Зараз ви читаєте новину «Порахували, скільки будинків зруйнували бойовики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути