Ексклюзиви
середа, 01 червня 2022 18:53

"Понад 50 убитих. Хтось був із верхівки РФ" - Арестович розповів про обстріл ворожої колони, в якій їхав Пушилін

"Понад 50 убитих. Хтось був із верхівки РФ" - Арестович розповів про обстріл ворожої колони, в якій їхав Пушилін
Разом з ватажком ОРДО Денисом Пушиліним обстріляли російських посадовців. Фото: eastnews.ua

У Лимані Донецької області під артилерійський обстріл Збройних сил України потрапив ватажок так званої ДНР Денис Пушилін та представники верхівки російської влади.

Серед останніх є ліквідовані, повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович "24 каналу".

Зараз невідомо, в якому стані Пушилін й чи дійсно він був поранений. Але після того, як він прийшов "відмітитися на місце перемоги", вбили понад 50 людей і знищили десяток техніки, сказав Арестович.

"Хтось із 200-х був із верхівки РФ. Хто саме - встановлюємо", - сказав він.

Пушилін приїхав у Лиман з інспекцією. У МВС сказали, що він їхав, аби представити "гауляйтера" нещодавно захопленого міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви не резервісти, ви - добровольці" - "мобілізованих" в ОРДО обманює їхнє ж командування (18+)

"Його накрила наша артилерія, як це водиться. Заразом загинули й десяток осіб, які його супроводжували. Всяке трапляється", - зазначив Арестович.

Водночас офіційної інформації про поранення ватажка так званої ДНР від українського Міністерства оборони, Генерального штабу ЗСУ чи Головного управління розвідки - немає. Російські пропагандистські ЗМІ стверджують, що ця інформація не відповідає дійсності. Вони поширюють відео з Пушиліним, на якому він заявляє, що із ним все в порядку.

Під час обстрілу міста Лиман на Донеччині поранений ватажок ОРДО Денис Пушилін. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів в Telegram-каналі. Інформацію про обстріл колони, в якій їхав Пушилін, у своєму Telegram-каналі поширив й інший радник глави МВС Антон Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «"Понад 50 убитих. Хтось був із верхівки РФ" - Арестович розповів про обстріл ворожої колони, в якій їхав Пушилін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути