неділя, 16 січня 2022 02:52

Понад 200 год. у небі: показали захопливі фото льотних навчань ЗСУ
9

Фото: СЗГ Командування Повітряних сил

У бригадах тактичної авіації Повітряних сил Збройних сил України відбулися льотні зміни вдень та вночі у простих та складних метеоумовах.

Упродовж цього тижня провели 11 льотних змін. Льотчики загалом налітали понад 200 год. на різних типах літаків: Су-24, Су-25, Су-27, МіГ-29 та Л-39, зазначили у командуванні Повітряних сил, передає "АрміяІnform".

"Хоч новий навчальний рік ще офіційно не розпочався, авіабригади почали інтенсивну льотну підготовку на базових та оперативних аеродромах всій території України", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома доля зламаної "Мрії" у Польщі

Льотні зміни у зимовий період особливо передбачають підготовку аеродромної інфраструктури, підтримання боєготовності летовищ під час інтенсивних опадів та обмерзань.

"У таких умовах успіх виконання бойових завдань залежить від професійної та злагодженої роботи всіх підрозділів забезпечення та наземних служб. Під час цих польотів авіаційні командири всіх рівнів підтвердили рівень льотного вишколу відповідно до своїх посад", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з наступного тижня розпочнеться інтенсивна льотна підготовка молодих пілотів. Вони торік закінчили навчання у Харківському Національному університеті повітряних сил.

6 грудня 2021 року в Україні відзначали 30-ту річницю створення ЗСУ. З нагоди свята підготували відео про тих, хто стоїть на сторожі мирного неба над Україною. У ролику, зокрема, показали роботу пілотів і наземного персоналу 114-ої бригади тактичної авіації, зенітників і зв'язківців.

Зараз ви читаєте новину «Понад 200 год. у небі: показали захопливі фото льотних навчань ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути