неділя, 01 липня 2018 13:06

Полторак розповів, скільки морських піхотинців загинули на Донбасі

Полторак розповів, скільки морських піхотинців загинули на Донбасі
На Донбасі загинув 31 морський піхотинець. Фото: Газета "День

Міністр оборони Степан Полторак нагадав про загиблих героїв з морської піхоти, які воювали на Донбасі.

За його словами, 31 військовослужбовець віддав своє життя. Про це він сказав під час виступу в Одесі, вітаючи військових ВМС України з професійним святом.

"У Донецьку і Луганську морська піхота ВМС України виконувала всі поставлені перед нею завдання. П'ятсот військовослужбовців ВМС удостоєні державних нагород. На жаль, 31 з них заплатив дуже високу ціну за те, що ми зупинили ворога", – сказав міністр.

Загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Воював у Авдіївській промзоні" - показали померлого бійця Шрама

"Коли ті, з ким ми проходили службу, кого ми вважали друзями, оволоділи Кримом і почали агресію в Донецьку і Луганську. Саме тоді Військово-морські сили, кожен матрос і офіцер чітко для себе позначив, що головним пріоритетом для нього є захист своєї країни, головне – не зрадити присяги. Моряки завжди виконували, і будуть виконувати покладені на них завдання", – підкреслив Полторак.

Над окупованим Росією Кримом знову піднімуть український прапор. Так президент Петро Порошенко привітав особовий склад Військово-морських Сил України їх професійним святом.

Зараз ви читаєте новину «Полторак розповів, скільки морських піхотинців загинули на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути