пʼятниця, 17 березня 2017 17:05

Полковник поліції воював за ДНР - журналіст

Полковник поліції воював за ДНР - журналіст
Юрій Голубан

Український журналіст Артем Фурманюк звинуватив полковника поліції Юрія Голубана в державній зраді. Мовляв, той воював на боці ДНР.

Про це Фурманюк написав в Facebook.

Голубана свого часу затримали співробітники Служби безпеки України, написав журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко зламав ліжко, святкуючи анексію Криму

"Затримали його за те, що дізналися про його прямий мобільний зв'язок з ватажком терористичного угруповання "Восток" Ходаковським під час боїв за Донецький аеропорт. Сам Ходаковський також підтвердив інформацію про мобільні дзвінки "Востока" з Голубаном. За словами Ходаковського, Голубан незадовго до свого переходу на бік України ховався за балаклавою, як і Семен Семенченко. Надійні джерела підтверджують, що Голубан насправді працював в управлінні "А" донецького обласного СБУ під керівництвом саме Ходаковського. У мене по крупицях почала з'являтися нова інформація про цього зрадника. Те, що він воював на боці ДНР, багато для кого з жителів Донецька не секрет", - резюмував журналіст.

Раніше радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко назвав слова Ходаковського про держзраду Голубана "нахабною брехнею зрадника України".

Зараз ви читаєте новину «Полковник поліції воював за ДНР - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути